Om oss

Nordic Circles vision är att skapa balans i livet och att skapa möten mellan människor och olika kulturer. I Yogan och shamanismen har vi funnit kraftfulla tekniker som vi själva använder för att skapa balans i våra liv. I mötet med andra människor utvecklas vi och lär oss mer om oss själva och andra. I cirkeln kan vi mötas, dela med oss och utbyta erfarenheter av varandra.

fjader.jpg

Yoga och shamanism är ursprungliga tekniker som har berikat och gett en djupare mening till våra liv. Vi vill dela med oss av den glädje och balans som denna livsvisdom gett och ger oss.

 

 

 

 

sara-pa-urkult.jpg

Sara är certifierad livsyogalärare och terapeut i Mediyoga och har undervisat elever i yoga sedan våren 2011. Yogan har funnits i Saras liv sedan hon var barn, då hon med nyfikenhet såg sin mamma utöva yoga hemma i vardagsrummet. 2002 provade Sara på sitt första yogapass och från det året har hon tränat och inspirerats av flera olika yogalärare. Det är med stor glädje som hon delar med sig av yogans fantastiska verktyg till dig.  

 

 

 

/ove-svensson.jpg

Ove har arbetat nationellt och internationellt med shamanska tekniker och ceremonier de senaste 25 åren. Vid resor till Mexico och USA, träffade han andliga lärare som kom att bli hans vänner och mentorer. Dessa andliga lärare har undervisat och inspirerat Ove till att utveckla sitt flöjtspel och trummande. Ove är en omtyckt ceremoni- och svetthyddeledare. Han håller även föredrag varvat med musikmeditationer då han bland annat spelar flöjt och trumma. Ove var under ett flertal år emissarie för world counsil of elders.

 

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)